Hapé
0086 15832092999
Nelepon Kami
0086 03107661887
E-mail
hgcast@hdhgcast.com

Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Produkna nyertakeun rupa-rupa produk, kalebet komunikasi, kakuatan, rékayasa pipa, bandara sareng infrastruktur kota anu dianggo dina panutup poros besi cor nodular, parut, alat kelengkapan pipa, asesoris otomotif, asesoris mesin, asesoris mesin pertanian, kompor beusi, asesoris ternak sareng tujuh séri utama sanésna, langkung ti 1500 ragam.Tingali Deui

  • factory (2)

Tentang Kami

Hongguang Handan Cast Foundry Co., Ltd. didirikeun taun 1998. Tempatna di Jize County Foundry Industrial Park, Propinsi Hebei, ngalangkungan luasna langkung ti 200 mu (130,000㎡), sakumna 450 padamel sareng staf, produksi total taunan capactiy tiasa ngahontal 30, 000tons sareng volume produksi ayeuna taunan sakitar 24, 000tons. Parabot utama perusahaan: dua jalur produksi perpisahan nangtung; garis tekanan statik nyetak horisontal pinuh; lini produksi keusik résin; garis produksi keusik bubuk batubara; tungku pelestarian panas induksi frékuénsi panengah, pembakaran oksigén murni tungku puteran 2; jalur celup udara-drying intrusive, garis nyemprot, mesin inti cangkang, mesin shot blasting jeung sajabana

Sejarah urang

sajarah urang

Ibukota anu didaptarkeun dirobih janten 50 juta yuan. Perusahaan sacara mandiri nalungtik sareng ngembangkeun tungku rotasi pembakaran oksigén éncér pikeun méréskeun polusi lingkungan anu disababkeun ku lebur cupola.
our-history

ISO

BSI SISTEM & ISO14001: 2004 & OHSAS18001 SISTEM

Perusahaan parantos ngalangkungan sistem BSI sareng sertifikasi produk, ngalangkungan ISO14001: 2004 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, OHSAS18001 sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan;

BSI SYSTEM&ISO14001:2004&OHSAS18001 SYSTEM

Parangkat Tés

Parangkat Tés

Parangkat uji coba utama: instrumen analisis unsur kimia, spéktrométer, mikroskop metallographic, tungku analis gancang, mesin ékspérimén fisik universal, Tés karasa Brinell, nyetak laboratorium keusik, téstés tekanan cap tampilan digital, laboratorium hidrolik pipa, jsb.

Testing Equipment

Suplier utama

Suplier utama

Produkna dijual kalayan saé di Inggris, Jérman, Italia, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng nagara-nagara sareng daérah anu sanés, sareng mangrupikeun panyadia utama sababaraha perusahaan pembuangan utama konstruksi di dunya. Produk avision kualitas luhur sareng merk Avision kasohor di Éropa.

Major Suppliers